19/01/2014 10:55:00
SVU Koppeltoernooi groot succes!

[door: Kolletjen ! ]

Zaterdag 18 Januari was het zover. Het 1e SVU koppels werd georganiseerd door de evenementen commissie van de voetbalvereniging. Er kwamen maar liefst 42 koppels op dit spektakel af!

We begonnen het toernooi met 11 poules. De nummers 1 en 2 van elke poule gingen naar de winnaars ronde en de nummer 3 en 4 naar de verliezersronde. Voor iedereen was er dus na de poules nog volop kans om nog heel ver te komen. In de verliezersronde werd gelijk de hoogste finish van de avond gegooid. Welverstaan door Hessel Kramer met maar liefst 136. een knappe prestatie voor een voetballer.

In de verliezers ronde in de halve finale werd gespeeld tussen Jordy Ras en Rinke Oost tegen het koppel Jacob Nentjes en Lubbert korf. In een spannende partij wisten Jordy en Rinke zich te plaatsen voor de finale. In de andere halve finale ging tussen ''de woeste'' en Lennard en Maarten Dijkhuizen samen met Gerrit Tol. De woeste deed al het toernooi zijn naam eer aan en stak al zijn energie in het gooien van zijn pijlen. Helaas was dit in de halve finale op en zo wonnen Maarten samen met Gerrit Tol de andere halve finale.
De finale werd gewonnen door Jordy Ras en Rinke Oost. Ze wonnen hiermee ook 2 toegangskaarten voor de demo aanstaande vrijdag van Stephen Bunting en Wesley Harms.

In de winnaarsronde ging de 1ste halve finale tussen Geert Hemelrijk en Marinus Snoek tegen Geert Nentjes en Frans Koffeman. Hier kon je duidelijk het verschil zien dat het jeugdkoppel lid zijn van een dartvereniging en wonnen deze partij en plaatsen zich voor de finale. In de andere halve finale ging het tussen Jan-Pieter de Vries en Kees Pasterkamp tegen Arjen Verhoeff en Jaap van den Berg. Ook hier was het te zien wie vaker dart en zo wonnen Jan-Pieter en Kees de Halve Finale.

De finale ging tussen Frans en Geert tegen Jan-Pieter en Kees. Scores als 180, 140 en 100 werden in deze finale gegooid. Het jeugd koppel Frans Koffeman en Geert Nentjes wonnen deze mooie partij met 3-1. Ze wonnen hier de hoofdprijs van €150,- de mooie wisselbeker en 2 toegangskaarten voor de demo van aanstaande vrijdag van Stephen Bunting. Al met al met al was het een zeer geslaagd toernooi. Sportiviteit was bij elke partij goed terug te zien. Complimenten aan de deelnemers!