Nieuws


10/10/2010 14:18:00
Peter Kramer en GUm winnen gezelligheidstoernooi!

[door: Gerwin Vlot ]

Afgelopen vrijdagavond werd een koppel-gezelligheidstoernooi gespeeld bij de Rake Gooier. Met twaalf koppels mag de organisatie niet ontevreden wezen!

4 poules van 3 zorgden voor een spannende strijd in de beginfase van het toernooi. In verschillende wedstrijden was veel ruimte voor gek-jagen, maar werd ook hard gestreden voor een plek in de winnaarsronde. In de halve finale van deze winnaarsronde troffen koppel Schenk/Kramer het koppel Bruin/Vlot. Na een 1-2 voorsprog voor laatstgenoemde koppel waren het toch Schenk en Tunis Kramer die aan het langste eind trokken. Voorral Schenk zorgde voor grote scores die niet meer evenaard konden worden door de tegenstander. Bruin zorgde in voorliggende partijen nog voor prachtige finishes en hoge scores.

Voor de derde en vierde plek ging de winst naar Jeffrey en Nick. De Hardewijkers verloren in de halve finale van Peter Kramer en GUM Vrolijk.

De finale ging dus tussen Vrolijk/Kramer en Schenk/Kramer. De twee koppels troffen elkaar ook al in de poule, toen de winst naar Vrolijk en Kramer ging. Ook de finale ging naar laatstgenoemde darters.

Betty Kramer en Erwin Ruyter wonnen de verliezersronde ten koste van Iede Bakker en Dirk Visser. Op de foto van links naar rechts:
GUM, Peter, Tunis, Nick, Schenk, Jeffrey.Terug