Nieuws


05/10/2010 19:36:00
Pieter Baarssen dicht bij overwinning FDD

[door: FDD]

DV De Rake Gooier op Urk, thuishaven van de teams van D.V.U., was zaterdag 2 oktober de gastheer voor de 2e FDD ranking van dit seizoen. Door 28 deelnemers (dat begint er eindelijk een beetje op te lijken) werd er om de punten gestreden.

Michael Oosterman en Pieter Baarssen (beiden spelers van D.V.U. 2) stonden in de finale van de winnaarsronde nadat Michael en Pieter respectievelijk van Jean Paul Fahner en Ton Winters (beiden Spetters 1) gewonnen hadden. Na een mooie strijd was het Michael die met 5 - 3 de eerste plaats voor zich opeiste. Jean Paul Fahner, de winnaar van het 1e ranking toernooi, eindigde door winst op Ton Winters (4 - 0) op de derde plaats.

De finale van de verliezersronde was voor Kees v/d Veen (Koops Horeca 2), die met een uitgooi van 152 ook de hoogste finish op zijn naam zette. Hij versloeg Dennis van Maanen(Bull Dokkies 2) met 3 - 1. De strijd om de derde plaats ging tussen Jaap van Hoven (Swift '64 - 1) en Gerrit Kramer (Klus & Lijmbedrijf Jelies). Deze strijd werd door Jaap van Hoven gewonnen.

De volgende (3e) reguliere ranking zal gehouden worden op 31 oktbober in 't Dok te Dronten (zie agenda voor nadere info).

De prijzenpot is inmiddels gegroeid tot 829 euro.

Winnaarsronde Verliezersronde Hoogste finish

1. Michael Oosterman
1. Kees v/d Veen
Kees v/d Veen
152
2. Pieter Baarssen
2. Dennis van Maanen3. Jean Paul Fahner
3. Jaap van Hoven


4. Ton Winters
4. Gerrit Kramer
Terug