Nieuws


20/10/2009
Uit de oude doos: wedstrijdverslag DVU3-Bulls Eye

[door: Gerwin Vlot ]

Op internet ben ik dit prachtige verslag van een wedstrijd van DVU 3 tegengekomen. :)

------------------


Hier het verslag van Ron ( De Reporter ) van de wedstrijd tussen D.V.U uit Urk

En ons eigen Bulls Eye.En aan ons de taak om de 9 0 thuis nederlaag beter te doen. Johan had deze mannen in deze volgorde opgesteld eerst kon Ronald zijn kunsten vertonen. Dat ging als volgende.

De eerste leg kon hij aardig mee draaien tot hij op 96 finish stond eerst single 20 toen triple 20 ( nog niks aan de hand zou je zeggen ) maar de schrijver zei nog je hebt 16 over en wat deed Ronald hij gooide single 20 ( dood dus ). De tegen stander zegt dank je wel vriend en gooide hij de leg uit De 2 leg ging iets beter maar wel met een kleine achter stand maar dat kon niet verkomen dat hij deze leg kon pakken 2 0 achterstand. En de 3 leg ging hij iets meer gas geven dan de eerste 2 legs maar stond hij op finish kon hij het niet uitgooien met andere woorden 3 0 nederlaag.

Na Ronald mocht Pieter proberen en deze partij was het kenmerk op het uitgooien want Pieter stond op dubbel 1 en zijn tegenstander op dubbel 3 en dat ging meer dan 5 minuten duren dat helaas voor ons tegen viel 1 0 achterstand. De 2 leg was Pieter met zich zelf aan het vechten want het liep niet bij hem en wat er bij Ronald gebeurde overkwam Pieter ook maar dan niet zo hoog ( bij 82 gooide Pieter zich ook dood ) maar hij bleef erg kalm want hij gooide deze leg uit ( goed man ) Maar halverwege de 3 leg gooide de tegenstander een 180 en weg was Pieter hij was totaal de kluts kwijt in deze leg en kwam dan ook 2 1 achter. Maar goed het is een best of 5 dus nog niks aan de hand. En waar hij mee eindigt in de vorige leg was ook het begin van de 4 leg niks steeds de weg kwijt. En nu had Urk problemen met uit gooien van deze leg want Pieter rook een kleine kans en dat gebeurde ook 2 tegen 2 en toen hij op 72 stond in de 5 leg probeerde hij met de zijn laatste pijl de dubbele bul maar dat mislukte en pakte Urk alsnog de wedstrijd.

En toen was het de beurt aan Chris om er iets mooi van te maken maar hij een hele sterke tegenstander en kon niet in de wedstrijd komen want de eerste leg was zo voorbij voordat wij er erg in hadden. De 2 leg liep D.V.U steeds verder uit want Chris kon zijn draai niet vinden. En wat hij ook probeerde in deze leg ( zouden Het de gladde handjes van hem zijn dat het niet liep bij Chris ) wie zal het zeggen maar hij kon niet verkomen dat hij op een 2 0 achtstand kwam En de 3 leg kon hij af en toe mee draaien maar op het einde gaf de tegenstander iets meer gas en weg was Chris en kon zijn tegenstander makkelijk uit gooien, en ging Chris met een naar gevoel van de locky af.

Nu mocht Michel de schade beperken om er weer een open strijd van te maken en hij kon goed mee draaien in deze leg maar op het einde was hij niet scherp genoeg 1 0 achterstand De volgende leg ging iets beter met zijn zenuwen want hij maar 1 pijl nodig om dubbel 8 uit gooien (klasse man ). Maar wat in de voor gaande partijen niet gebeurde lukte Michel wel want hij kwam met 2 1 voor te staan. Zo nu nog even vol houden Michel maar dat was verloren hoop want Urk ging anders spelen dat vond Michel niet leuk en stond er 2 2 op het bord niks aan te doen Michel Maar de laatste leg was een beetje bizare leg ook hier duurde het meer dan 5 minuten om de dubbel uit te gooien, en weer hebben we pech een, 3 2 nederlaag.

Nu zijn de koppels aan de beurt Ronald en Pieter gingen eerst proberen en het einde van deze leg duurde voor bijde teams iets te lang dat is voornamelijk dat zij de leg niet konden uit gooien maar trok aan het langste eind en zij pakte deze leg Zo ging dat ook in de 2 leg want deze leg kwamen wij niet in de wedstrijd en kon D.V.U makkelijk deze leg uitgooien De 3 leg was er eentje van om snel te vergeten en konden met een slecht gevoel van het podium af.

Laten wij hopen dat Chris en Michel er nog iets mooi van kunnen maken met een 5 0 achterstand En wat er in heel leg gebeurde , gebeurde ook in deze leg het niet kunnen uitgooien wij stonden op 8 en zij op dubbel 2 en ook nu weer meer dan 5 minuten en het lijkt wel mode te worden om niet te kunnen uit gooien en weer hebben wij pech met uitgooien. Maar de 2 leg ging verassend naar ons ( toppie mannen). Urk het in de 3 leg meer geluk dan wijsheid ( hadden wij dat maar een keer ) want zij pakten deze leg. Het 4 leg was er eentje dat golfde heen en weer met hoge en lage punten van bij de kanten tot aan de finish was dat. En Chris had het voor het eerst deze avond geluk met het uitgooien van dubbel 9 met 1 pijl nog wel en weer spelen wij een 5 leg en dat ging ook weer gelijk op tot aan de finish. Want wij stonden 141 en zij op 72 en konden wij daar niet tegen op en zo verloren wij weer een partij. Het lijkt er ook op dat wij geen partij mogen gaan winnen? .

Michel en Chris speelden 2 keer achter elkaar En laten we hopen dat dit beter gaat dan daar voor. Maar daar was in de eerste leg nog niet zoveel van te zien want wij konden niet echt mee komen in deze leg die dan ook terecht naar Urk ging. Er moest dus anders gespeeld worden door ons want anders gaat het weer fout en dat is wat wij niet willen en met een beetje hulp van de supporters ( onze eigen mannen ) ging de 2 leg naar ons toe. Toen was het bij ons ineens de brandstof op want het lukte niet meer en gingen wij met een 3 1 nederlaag van het veld af. Maar laten wij nu echt hopen op een mooie laatste koppel wedstrijd van deze avond met Pieter en Ronald Waar het 1 keer eerder gebeurde deze avond konden wij genieten van een 1 0 voor sprong namens Ronald. Zo gingen wij de 2 leg in met een goed gevoel achter af hadden wij dat niet moeten doen want het kwam ons een beetje duur te staan want wij konden niet checken en Urk gooide deze leg met geluk uit 1 1. Toen wij de 3 leg niet konden uit gooien ( zou dat spanning zijn wie zal dat zeggen ) 2 1 achter stand. Urk had in de 4 leg meer dan 100 punten voorsprong komt omdat wij de 1 en de 5 makkelijker te vinden was dan de 20. Toen dacht D.V.U, dat is wel heel makkelijk voor ons. Maar je moet ook nooit de huid verkopen als de beer geschoten is zegt men en zij kwamen daar ook achter want want wij gooide de 4 leg uit en toen was de ban gesprongen bij Urk want wij konden makkelijk weg loipen in de 5 leg en met nog 52 punten gooide Pieter deze met 2 pijlen uit en zo hebben wij ons eerste verdiende punt binnen ( het had er veel meer moeten wezen ) maar goed de volgende keer beter.

En de mannen van het thuis front vroegen aan onze eigen Ron of hij de BIER ronde wou gaan schrijven

Zo zijn we aan gekomen bij de leukste wedstrijd die er is de BIER ronde. Het begin ging gelijk op, maar Urk ging dan iets hogere punten gooien. Maar op een gegeven moment ging Urk iets afstand nemen van ons door hogere punten te gooien en toen begon ook bij D.V.U iets te knabbelen aan het einde want wij konden ineens makkelijk dichter bij komen tot aan de finish toe. M aar zoals iedereen nu weet hebben wij heel vaak pech met het uit gooien van van een leg of een partij dat was nu dus ook het geval en konden wij met een naar gevoel en een 8 1 nederlaag terug naar huis toe gaan.
bron: http://www.bullseyeemmeloord.nlTerug