Nieuws


29/05/2009
Vanavond gezelligheidstoernooi

[door: Gerwin Vlot ]

Het staat de komende weken weer bol van de activiteiten bij de Urker darters. De interne competities zitten er bijna op, terwijl ook de laatste toernooien op de planning staan. De prestaties logen er niet om bij de verschillende darters en teams. Diverse prijzen werden ook dit jaar weer in de wacht gesleept. De vereniging kan concluderen dat het ook dit seizoen weer net iets beter ging dan het vorige seizoen.

Het was een prachtig seizoen voor het tweede team van de Rake Gooier dat uitkomt in de hoogste divisie van Flevoland. Het team van captain Dirk Schenk wist de hoofdprijs uit deze klasse te bemachtigen terwijl ook de beker gewonnen werd. Nog niet eerder is deze prestatie neergezet in de Flevolandse competitie. Teamlid Peter Romkes wist ook nog een persoonlijke titel in de wacht te slepen. De individuele prestaties worden namelijk ook in de gaten gehouden van alle darters op het hoogste niveau. De Urker wist de meeste punten te bemachtigen en strijkt hierdoor met de eer. Captain Schenk: “Vooral als team konden we het verschil maken, de chemie was goed en dat was in het spel te merken.” Overige teamleden Willem de Vries, Lesley de Visser Pieter Baarssen en Hendrik Korf kijken eveneens terug op een grandioos seizoen waarin ze zichzelf overtroffen. (op de foto in de bijlage DVU2 met vlnr: Pieter Romkes, Pieter Baarssen, Dirk Schenk, Lesley de Visser, Hendrik Korf en Willem de Vries.)

Eindstand eerste divisie FDD 08/09 (top 6)
1 D.V.U. 2 22 135
2 Hedidarts 1 22 128
3 Chillers Darts Crew 22 126
4 DV Triple 1 22 122
5 De 208 22 107
6 D.V.U. 1 22 105Gezelligheidstoernooi
Naast topprestaties is er bij de Rake Gooier ook ontspanning. A.s. vrijdag staat er namelijk een gezelligheidstoernooi op de agenda. Hierbij gaat het om een koppeltoernooi waarbij iedereen mag meedoen. Ook belangstellenden en nieuwe leden zijn van harte welkom. De ervaring leert dat het deze avond niet om de prestaties gaat maar vooral om gezellige drukte waarbij samen een pijltje gegooid word. Het is natuurlijk ook een mooie kans om mee te doen voor de te winnen bekers. De avond begint om 19.30, terwijl deelnemers om 19.15 aanwezig dienen te zijn.Terug