Nieuws


21/03/2008
DVU laat zich niet van de wijs brengen: 8-1

[door: Gerwin Vlot]

Donderdagavond moest er aangetreden worden tegen Marktzicht 2. Een sportieve wedstrijd die eindigde in 8-1 voor de Urkers. De punten waren hard nodig om het kampioenschap in het vizier te houden! Willem Barentz 3 won een avond eerder namelijk met maar liefst 9-0 van Willem Barentz 5. Deze uitslag motiveerde de DVUrkers nog meer om hun best te doen.

Jan Visscher liet niets heel van zijn tegenstander en won met een klinkende 3-0 zijn enkelpartij. Dirk Visser had het vervolgens zwaar. Zijn tegenstander kon gemakkelijk profiteren van het slechte spel van Visser: 0-3. Later daarintegen, in de koppels, blonk Visser weer uit! Hein de Vries liet zien dat hij goed bezig is. De laatste weken gaat het erg goed met Junior en dit was goed te merken. Tegen Jacco van Schrootbrugge raakte de Urker alle dubbels in één keer. Ook de punten waren om naar huis te schrijven! Sebo Post liet ook zien zijn ploeg aan het kampioenschap te helpen. Een klinkende 3-0 zorgde voor 3-1 op het scorebord.

Alle koppels werden vervolgens gewonnen. De eerste was erg spannend. Dirk Visser gooide, even als Jan Visscher, erg goed. Vele triples zorgden voor een 3-2 overwinning. De tegenstanders waren lekker op dreef maar dat mocht niet baten.

De teamronde was eenrichtingsverkeer. in het begin waren de scores 11, 26 en 7, terwijl dit later opgevoerd werd naar 100/140!

De 8-1 was verdiend! DVU 3 is er klaar voor. Er zullen nog weinig punten weggegeven worden de laatste 4 partijen. Met name de thuiswedstrijd tegen de Willem Barentz 3 wordt met gretigheid uitgezien...Terug