Nieuws


10/03/2008
Eindelijk is het dan zover!!!

[door: Gerwin Vlot]

De kop van dit persbericht geeft het feit weer waar iedereen zo lang op heeft gewacht! Het legendariche moment is eindelijk daar! DVU De Rake Gooier zal op 5 april 2008 de deuren van haar nieuwe gebouw voor het publiek openen!

Op deze dag zal het gebouw aan de vormtweg s'morgens openstaan voor belangstellenden. Een vrije inloop geeft iedereen de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen de nieuwe muren van de dartvereniging. vanaf 10 uur staat de koffie klaar en volgt de officiele opening. Wellicht komt een bekende darter het lintje doorknippen, maar dat is nog niet helemaal zeker.

Om 12 uur zal vervolgens het grote openingstoernooi van start gaan! Hoeveel mensen hier precies aan mee kunnen doen is nog niet helamaal zeker. Wel is zeker dat er op 15 banen gespeeld kan worden en dat er tussen de 60 en 70 mensen mee kunnen doen. Speciaal ontworpen beker en minimaal 500 euro prijzengeld liggen klaar om door de winnaars in ontvangst genomen te worden Aanmelden kan al op deze site! Klik hier om je in te schrijven!
Op deze site kun je in de gaten houden wie er al meedoen. Klik hiervoor in het menu onder 'agenda' op 'Onze toernooien'.

Met klem meldt de organisatie dat het hier gaat om een OPEN toernooi! Alle leden zijn welkom maar natuurlijk zijn ook FDD-leden en recreatieve darters uit de omgeving welkom!

Ondertussen is er nog een maand te gaan voordat de deuren losgaan. Deze tijd zullen vrijwilligers hard hun best doen om de laatste klusjes te klaren binnen en buiten de muren van de nieuwe club. Zo werd er vanmiddag nog een prachtig straatje gelegd door Peter Kramer, Iede Bakker en ondergetekende. Zie de foto's hieronder!

Ook de stroomvoorziening is vanmiddag afgerond. Eindelijk, na lang wachten, hoeft er geen aggregaat meer te draaien om de klussers te ondersteunen. Ook hiervan is een foto genomen!

Houdt u alstublieft de site in de gaten over verdere berichtgeving rond de opening van het nieuwe clubgebouw!Terug