Nieuws


06/03/2008
Hein de Vries sr. doet goede zaken.

[door: Artikel Urkerland 6/3/08]

Hein de Vries sr. doet goede zaken

Drie wedstrijden spelen op één wedstrijddag, en ze alle drie winnend afsluiten, dat presteerde Hein de Vries sr. deze week. Daar deze tapijt-medewerker zo nu en dan verstek moet laten gaan, speelde hij afgelopen week enkele inhaalwedstrijden.

In de eerst partijen zette hij Klaas Hendrik Romkes en Dirk de Boer respectievelijk met 4-0 en 4-1 aan de kant Daarna moest Hein aantreden tegen de nummer drie van de Flevistone-poule, Jan Wakker. Na een wat aarzelende start wist Hein ook nu zijn dubbels weer goed te raken. Wat resulteerde in een duidelijk 4-1 winst. Door deze goede resultaten blijft Hein in het spoor van Dirk van Duyvenbode. De koploper wist ook deze week zijn 100% score te behouden door Iede de Ridder met 4-0 het bos in te sturen. Met nog vier wedstrijden te spelen is de voorsprong van Dirk op Hein de Vries sr. zeven punten.


Vloettax-poule

Door de 4-0 winst op Hein de Vries jr. nestelt Johann Brouwer zich in de top van de Vloettax-poule. Het lijkt echter niet meer mogelijk om de ongeslagen Lesley de Visser te achterhalen. Gerrit Vellinga won zijn partijen betrekkelijk makkelijk. Iede bakker en Dirk Visser werden beide met 4-1 verslagen. Iede en Dirk zijn samen met Jan Sinke aan het uitvechten, wie van de drie, volgend seizoen in de Flevistone-poule speelt.Terug