Nieuws


07/06/2016 14:51:00
Dartseizoen DVU Rake Gooier loopt op zín einde, clubkampioenschap in zicht

[door: Redactie]

Bij DVU De Rake Gooier kan seizoen 2015/2016 nu al de boeken in als zeer succesvol. Op verschillende niveaus zijn er dit jaar prachtige prestaties neergezet. Op provinciaal gebied werden twee kampioenschappen binnengesleept en de beker veroverd. DVU 4 werd kampioen van de Ere Divisie, terwijl Double Trouble de titel in de tweede divisie pakte. DVU 72 won de beker. Of dit allemaal nog niet genoeg is werd er ook op landelijk niveau hoge ogen gegooid.

Twenty Six lijkt af te stevenen op een mooie derde plaats. Wel moet er dan aanstaande zaterdag thuis gewonnen worden van Taveerne, de nummer 6 op de ranglijst. Het Urker team heeft het in eigen hand want het verschil met nummer 4 is 1 punt. Winst is wenselijk, support eveneens! De wedstrijd begint aanstaande zaterdag om 13:00 uur en vindt plaats in clubgebouw de Rake Gooier, vormtweg 7h.

Op individueel gebied in de interne competities zal er de komende weken nog hard gestreden worden voor het clubkampioenschap.
Dinsdag 14 juni vanaf 20:00 uur vinden de play-offs plaats van de Vloettax competitie. De top 8 van deze ranglijst gaat dan uitvechten wie er op 25 juni zal strijden om het clubkampioenschap.
De tegenstander op de die dag komt uit de play-offs van de Schol competitie. De top 8 van deze competitie zal om deze plek strijden op zaterdag 18 juni vanaf 17:00 uur. Het beloven drie spannende speeldagen te worden die open staan voor belangstellenden.

Op deze pagina is meer info te vinden over hoe er gespeeld gaat worden.

Agenda op een rijtje...Terug