Nieuws


30/11/2015 12:26:00
De voorpret kan weer beginnen: het Open Urk 2015 komt eraan!

[door: Redactie]

Het gaat weer gebeuren binnenkort. Het Open Urk is weer aan de horizon opgedoken. Vele darters kijken alweer tijden uit naar dit dartspektakel. Als je het verslag van de editie van 2014 weer leest, weet je weer waarom. Niet alleen de gezelligheid, maar ook sportief gezien is het een feest om mee te maken. Wellicht komt Niels Stuiver zijn titel verdedigen.

De datum waarop het dartoernooi der dartoernooien plaats zal vinden is: woensdag 30 december 2015, aanvang 13:00 uur.

Er zal qua details niet zoveel veranderen ten opzichte van voorgaande edities. Toch zijn er wel een aantal wijzigingen. Zo zal er m.b.t. het aantal deelnemers dit jaar geen maximum gehanteerd worden! Darters die wat later beslissen om mee te doen hoeven niet bang te zijn dat de inschrijving vol zit. Mocht het ernaar uitzien dat de toestroom te hoog wordt, zal dit tijdig op onze website gemeld worden.

Om deze reden zal de online inschrijving ook pas vanaf 2 december mogelijk zijn.

Er is dit jaar ook geen minimum leeftijd aan het toernooi verbonden. Jeugdigen kunnen zich dus ook gewoon voorinschrijven, en hoeven niet bang te zijn geweigerd te worden.

Een huishoudelijke mededeling is dat het gehele gebouw op deze dag rookvrij zal zijn. Buiten wordt een warm rookgebied gefaciliteerd.

Verder dienen belangstellenden de website in de gaten te houden voor aanvullende details en informatie of de inschrijfmethoden. Rest ons als organisatie te zeggen dat we hopen op opnieuw een daverend succesvol toernooi!Terug