Nieuws


21/10/2015 13:11:00
Twenty Six: afgelopen zaterdag verloren; a.s. zaterdag alle hands on deck!

[door: Redactie]

Afgelopen zaterdag was qua uitslag een tegenvaller voor Twenty Six. In de Superleague overgangsklasse C werd uit verloren van Goudenregenbar Sterkdarts 4 uit Den Haag. Wat betreft het niveau leek het wel in orde. De tegenstander was flink op dreef en de Urkers weten nu dat dit de tegenstand is die elke wedstrijd verwacht mag worden. Er werd uiteindelijk met 8-2 verloren.

Veel tijd om hierop terug te kijken is er niet. Aanstaande zaterdag wacht alweer de volgende wedstrijd. In eigen huis ontvangt het team van Dirk Schenk 't Pleintje Stampersgat. Dit team zal wederom een zware opgave worden. Tegen de Flora Bar wisten ze afgelopen weekend een 4-1 voorsprong niet vast te houden. Reden genoeg dus voor de gasten om aanstaande zaterdag op Urk voor de overwinning te strijden.

't Pleintje bezet op dit moment de middenmoot met één gewonnen en twee verloren wedstrijden tot nu toe. Ook de Urker hebben dit resultaat tot nu toe bereikt.
Ingrediënten genoeg dus om het zaterdag tot een echte wedstrijd te laten komen. Twenty Six hoopt op veel support vanuit het publiek.

Vanzelfsprekend geld ook zaterdag weer: parkeren + toegang voor leden én niet leden volkomen gratis! De wedstrijd start om 13:00 uur, terwijl het einde rond 16:30 verwacht word.

Speciale sponsor van deze wedstrijd zal Autorijschool Post zijn. Het betreft hier o.a. de verzorging van de catering voor het thuis- én uitteam.Terug