Nieuws


05/10/2015 09:20:00
Twenty Six wint van De Walrus

[door: redactie]

Twenty Six Urk heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan. Op overtuigende manier werd De Walrus uit Dordrecht aan de kant gezet. De 8-2 in het voordeel van het Urker team liet er geen twijfel over bestaan wie de sterkste was. Het was voor het team de tweede partij in de overgangsklasse van de Superleage. De eerste wedstrijd (uit) ging verloren (7-3).

De Round Robin ronde ging nog niet van een leien dakje, maar de draad werd goed opgepakt. Johan van Onna, Pieter Romkes en Daniel Brouwer wonnen hun single, terwijl Dirk Schenk hierin pech kende.

In de koppels begon Schenk echter ijzersterk, en liet zien veel veerkracht te bezitten. Samen met Pieter Romkes wonnen zij de koppel overtuigend. Ook Daniel en Johan speelden verzorgde koppels en lieten zien waarom ze belangrijk voor het team zijn. Pieter Romkes speelde de afsluitende singel, en wist deze winnend af te sluiten.

Twenty Six kan terugkijken op een goed resultaat. Als dit niveau en deze spirit vastgehouden kan worden, kan het nog een spannend seizoen worden in de Superleage.Terug