Nieuws


27/08/2015 16:10:00
Double Trouble: niewe trots DVU, schirk Flevoland e.o.

[door: FDD]

Een aantal weken geleden verscheen op onze website het bericht dat de Flevo Divisie weer aan zou vangen. Er werden een aantal teamnamen genoemd welke onze trots verdedigen moeten in seizoen 2015/2016. Echter, de primeur ontbrak.

Het gonsde. Geruchten werden sterker. De spanning is voelbaar. Er zou iets veranderen in de Flevolands dartwereld, en wellicht daarbuiten. Waar voorheen teams als Vloettax, The Gunners en Wanderes synoniem waren voor Van Gerwen, Taylor en Wade, blijkt dit nu voorgoed veranderd.

De dartscene in Flevoland wordt het aankomende seizoen namelijk bestormd door een nieuw DVU team. ‘Double Trouble’, vrij vertaald: ‘dubbel problemen’. De bescheiden naam is bewust gekozen om de aankomende tegenstanders niet alvast de schrik op het lijf te jagen. Er wordt de veronderstelling gewekt dat er een stel amateurs op de proppen zal komen.

De klap zal hard aankomen als de tegenstanders erachter komen welke beesten er aan het bord zullen verschijnen. Bij deze mag uw reporter de spelersnamen melden, mits de lezers dit geheim houden. Captain Henk Jelies krijgt de zware taak het team vanuit de laagste klasse (Flevo 2), gelijk door te loodsen naar een klasse hoger. Er wordt voor niemand gestopt. De druk op Jelies zal het jaar erop toenemen. De ambitie wordt niet onder stoelen of banken gestopt: gelijk door naar de hoofdklasse.

Deze nuchtere visie word gedeeld door sterspeler 1: ‘Gannes’. Alleen zijn naam al zou elke tegenstander op halve kracht aan de wedstrijd moeten laten beginnen. “Wil het even niet, dan moet mijn nieuwe shirt de tegenstander de stuipen op het lijf jagen!” aldus een zelfverzekerde Double Trouble’er. Er wordt daadwerkelijk alles uit de kast gehaald om zo snel mogelijk door te stoten tot de top van de FDD divisie. “The sky is the limmit” aldus het team.

Een aantal namen zijn nog niet bekend bij de redactie, maar wel de oude rot in het vak: Jan Jelies. De globetrotter van het team moet op ervaring de speelse jeugdige spelers in het gareel houden en naar de top lijden: net als het Dirk Kuyt effect bij Feyenoord. Naar verluid is er veel geld betaald voor de transfer vanaf ETP live.

Nu zonder gekheid: het team doet het nu al erg goed. Nog voordat de eerste wedstrijd gespeeld is, bezet Double Trouble al de tweede plaats! Nog van niemand verloren, en geen tegenpunten. Het beloofd een grandioze verassing te worden waar gerenommeerde dartteams alvast wakker van kunnen liggen.Terug