Nieuws


23/06/2015 15:02:00
Clubkampioenschap 2014/2015

[door: Maarten Meun ]

Clubkampioenschap 2014/2015

Aanstaande zaterdag 27 juni is het weer zo ver, de jaarlijkse strijd om het club kampioenschap zal weer plaatsvinden.
De wedstrijd van het jaar zal gaan tussen Eelco Sieperda( Vloettax kampioen) en Dirk Schenk( Schol kampioen).
Het format zal zijn best of 9 sets en per set een best of 5.
Het belooft een lange, slopende partij te worden aangezien beide spelers momenteel in bloedvorm verkeren.

Eelco plaatste zich voor het kampioenschap door in de play off van de Vloettax competitie, te winnen van Cornelis Klaaysen, vervolgens was hij te sterk voor Maarten Dirk Woord, om uiteindelijk de finale te winnen van Dirk Schenk.
Dirk won de play off van de Schol competitie door te winnen van Cornelis Klaaysen, waarna een kraker volgde tegen Eelco Sieperda. Vervolgens kwam er een dijk van een wedstrijd tegen Maarten Dirk Woord. Dirk gooide de eerste leg van deze wedstrijd twee keer 180, om uiteindelijk na twaalf darts de leg op zijn naam te schrijven. De toon was gezet. Dirk kwam vervolgens ook op 2-0. Maarten Dirk gooide hierna twee sterke legs en zag kans om de stand gelijk te trekken, 2-2.
Hierna kwam Maarten Dirk er niet meer aan, als Maarten Dirk hem wegzet op een dubbel, kwam Dirk aan met zeer sterke uitgooien. Alles onder de 100 ging gewoon in 1 beurt uit. Het werd uiteindelijk 6 3 voor Dirk.
Zaterdag zullen we zien wie zich voor een jaar clubkampioen mag noemen.

Als de wedstrijd gespeeld is zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Hierna gaat de vlam in de barbeque en gaan we genieten van een lekker stuk vlees en een drankje. Voor de BBQ zijn alle leden en vrijwilligers uitgenodigd. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Aanvang Finale 17:00 uur.Terug