Hier vindt u informatie over de dartvereniging "De Rake Gooier"

 


 

Lets play darts!

We heten u van harte welkom op de internetsite van dartvereniging Urk. We hopen dat u hier alle informatie kunt vinden naar waar u op zoek bent!

Onze vereniging telt momenteel 163 fanatieke darters. Hiervan beoefenen 95 mannen en 8 vrouwen de sport. Ook telt de vereniging een rijk jeugbestand van maar liefst 60 leden.

De leden kunnen op verschillende manieren actief aan een competitie meedoen. We kennen 2 senioren competities, 1 jeugdcompetitie, een rankingtoernooien competitie en de mogelijkheid tot het spelen van darts op provinciaal nieveau. Ook is het mogelijk om als recreant lid te worden. Vrij gooien kan natuurlijk altijd!

Senioren competitie 1:
Vloettax poule
Zo kan er aan het begin van een seizoen aangemeld worden voor de Vloettax poule, welke gespeeld wordt op de dinsdagavond vanaf half 8. Op deze avond zijn er twee poule’s actief, en wel de A- (gevorderde darters) en de B-poule (runner-up-darters).

Senioren competitie 2:
Zaterdag poule
Ook op zaterdag wordt er een senioren competitie gespeeld. Op deze dag kan vanaf half 3 genoten worden van een mooie partij darts. Deze middag/avond zijn er twee poule’s actief, en wel de A- (gevorderde darters) en de B-poule (runner-up-darters).

Jeugd competitie
Ook de jeugdleden komen aan hun trekken. Op vrijdagavond is het complete clubgebouw voor hen beschikbaar. Hier wordt in 3 verschillende poules gespeeld, ingedeeld op leeftijd.

Ranking competitie
Ongeveer 6 keer per seizoen organiseerd Darverening Urk een darttoernooi. Op deze toernooien kunnen op verschillende manieren punten behaald worden. Aan het eind van het seizoen komt er vanuit de ranglijst een winnaar naar boven die deze competitie gewonnen heeft.

Flevo Divisie
Vanuit de vereniging word op verschillende manieren gestimuleerd om zo veel mogelijk te oefenen. De mogelijkheid tot het spelen in een Flevo Divisie team is daarom erg belangrijk. We tellen op dit moment 4 teams van ogeveer 5 personen die wekelijks een partijs pelen tegen teams uit de omgeving. Meer inhoudelijke informatie over deze competitie is te vinden op de website van de Flevo Divsie: http://www.fdd-darts.nl.

Voor meer informatie over de verschillende competities, verwijzen we u graag naar de contactpagina of de verschillende andere onderdelen op deze site.

Het clubgebouw van onze vereniging staat altijd voor u open. Mocht u belangstelling hebben of als toeschouwer een wedstrijd willen bezoeken, bent u natuurlijk van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur
Dartvereniging Urk